Klasblog

W.O. Lapbook presentatie

Dinsdag 03 Oktober 2023

Hallo allemaal!

We hebben een opwindende dag achter de rug in het vierde leerjaar, en we willen jullie graag op de hoogte brengen van ons meest recente project. Binnen ons wereldoriƫntatie-thema "Duik in het verleden" hebben we de geschiedenis van verschillende alledaagse voorwerpen verkend.

Wat hebben we gedaan? Nou, we hebben gewerkt in groepen, en elke groep heeft een grondige studie gemaakt van een specifiek voorwerp. We hebben geleerd hoe deze voorwerpen werden gebruikt, hoe ze evolueerden en welke rol ze speelden in verschillende tijdsperioden.

Maar dat is nog niet alles! Het hoogtepunt van ons project was het maken van originele "lapbook" posters. We hebben deze lapbooks met veel creativiteit en zorg samengesteld. Ze bevatten afbeeldingen, feiten en interessante informatie over onze toegewezen voorwerpen.

Dan was het eindelijk tijd om onze lapbooks aan elkaar te presenteren. Wat een opwinding! We deelden onze kennis en ontdekkingen met onze klasgenoten en leerden zo veel meer over verschillende aspecten van het verleden.

We zijn ontzettend trots op het resultaat van ons harde werk en teamwork. De lapbooks waren stuk voor stuk prachtig en informatief. Het is geweldig om te zien hoeveel we hebben geleerd en hoeveel plezier we hebben gehad tijdens dit project.


Met opgewekte groeten,

Het vierde leerjaar