Klasblog

NE: Préparé TTT

Vrijdag 06 Oktober 2023

Hallo allemaal!

Vandaag hebben we weer een spannende taalles gehad in het vierde leerjaar.

Binnen ons thema "Tientallentalentententoonstelling" zijn we druk bezig met het voorbereiden van een tentoonstelling over onze talenten. En vandaag was een heel bijzondere dag, want we gingen op zoek naar de perfecte slogan voor elk van onze talenten!

Iedereen heeft zijn of haar talent gekozen en bedacht hoe ze dit op een unieke manier kunnen presenteren. We hebben creatieve slogans bedacht die onze talenten perfect weergeven.

En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we onze slogans ook op een kunstzinnige manier getekend en verwerkt. Het was geweldig om te zien hoe iedereen zijn creativiteit de vrije loop liet en de slogans tot leven bracht!

Maar hier houdt het niet op. We hebben ook geleerd hoe we duidelijke en opbouwende feedback kunnen geven en ontvangen. Dit is super belangrijk om onze slogans nog beter te maken.

Aan het einde van dit tweede taalthema, willen we jullie allemaal van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen op onze talentententoonstelling. Binnenkort krijgen jullie hierover meer informatie!

Oh, en voor degenen die nog niet helemaal klaar waren met hun ontwerp en liever niet wilden poseren voor de foto, geen zorgen, jullie hebben nog genoeg tijd om te schitteren op de tentoonstelling!

Met opwinding en creativiteit,
Het vierde leerjaar