Klasblog

Boekpromotie

Vrijdag 16 November 2018

Vandaag kwam meester Dieter de kinderen warm maken om een leuk boekje te lezen uit de schoolbib. Hij begon met het bespreken van de titel en de kaft. Hierdoor waren de kinderen heel erg nieuwsgierig. Daarna las meester Dieter een groot stuk van het boekje voor. De kinderen hingen aan zijn lippen. Een verhaal over een olifant die heel wat delen van andere dieren had, dat was natuurlijk super. Iedereen was heel benieuwd hoe het verhaal ging aflopen. Dit werd natuurlijk nog niet voorgelezen. Als ze dat willen weten moeten ze het boekje ook eens lenen uit de schoolbib. Als aflsuiter mochten de kinderen hun eigen speciale dier samenstellen en tekenen. Ze zochten er ook een leuke naam voor. Benieuwd wie er volgende keer het boekje zal lenen.

Bedankt meester Dieter!