Foto's

Voeren verkennen met de huifkar: 5B en 6B

Donderdag 10 September 2020

Deze ochtend werden de twee groepen terug gesplitst. Het vijfde ging met de huifkar op tocht door Voeren. Ze bezochten een 'stroop'maker en mochten er ook proeven. Wisten jullie dat ze daar stroop maken zonder toevoeging van suikers? Gezond en ook lekker! 

Ondertussen was het zesde druk in de weer. Zij moesten groenten en vlees snijden voor de pizza die vakkundig werd gebakken door de gids. Het vakantiegevoel werd op slag aangewakkerd en de pizza's werden verorberd op ons romantische terras onder een Italiaanse zon. Enkel een orkestje ontbrak om het helemaal compleet te maken.

In de namiddag vertrok het zesde dan met de huifkar. Het vijfde ging aan de slag met zoutdeeg. 

Daarna werden de koffers al gemaakt. Morgen hebben we immers geen tijd meer om nog in te pakken. We hebben morgenvroeg nog leuke activiteiten op het programma staan. Het vijfde gaat proberen om het Italiaanse gevoel van 6B te evenaren en het zesde gaat zijn creatieve geest loslaten met het zoutdeeg. 

Vanavond stonden er frietjes op het programma. Er werd zwaar gesmuld want er moest energie worden opgedaan voor het feest. Iedereen trok zijn mooiste feestkledij aan en er werd een serieuze lap op gegeven. 

Nu gaan we slapen en morgen komen we naar huis met een koffer vol mooie herinneringen en een hoofd vol met de meest memorabele verhalen. Hou jullie maar vast!